Nga takimi i ALNUG: Njoftim me Dotnetnuke

Pjese nga prezantimi i mbajtur ne takimin e Albanian .NET User Group. Pershkrim siperfaqesore ose njoftim me CMS platformen me te perhapur ne .NET – Dotnetnuke.

Nese nuk funksionon video, ketu eshte linku i videove http://www.youtube.com/playlist?list=PLA7688FE4E4A93CE0

Albanian .Net User Group organizoi ngjarjen dedikuar web zgjidhjeve në Microsoft platformë.

Agjenda:
– Dotnetnuke – Rexhep Kqiku, 10.30 – 11.00
– Orchard – Qendrim Jusufi, 11.10 – 11.40
– Backbone – Egzon Zeneli – 11.50 – 12.20
– Web Platform Installer – Adem Gashi – 12.30 – 13.00

Disa pamje nga takimi

Thnx @q3ndro @rkqiku @florimmaxhuni @betimdrenica @egzonzeneli @dudemqe @DugiDBA @drinshala per support dhe foto!

Thnx @MicrosoftKosovo & @ICKosovo per hostimin e eventit!

Advertisements

7 thoughts on “Nga takimi i ALNUG: Njoftim me Dotnetnuke

  1. Pingback: Prezentimi në ALNUG « Adem Gashi is trying

  2. Pingback: ALNUG – Web Event | My Bubble Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s