Pajisja ma e dedikuar!

Shpesh e gjej veten dhe te tjerët qe janë te adiktuar nga pajisjet e ndryshme qe sot i kemi ne tregjet botërore, patjetër. Lista e këtyre pajisjeve fillon nga pajisjet mobile qe i përdorim për komunikim, duke kaluar neper laptop dhe PC e deri tek gadgets te ndryshme. Si një i ri qe punon diku, edhe mua me është dhënë shansi qe te mund te blejë (ose te me falin/dhurojnë) pajisje te ndryshme. Fillimisht ‘cërrcatjen’ e pare e kam pasur nga një telefon Siemens SL 45i i cili në at kohë i sfidonte konkurrentet tjerë (bie fjala Nokia) që ishin ‘polifonik’ dhe me ngjyra, duke ofruar ruajtje te mediumeve mp3 në një kartele me rrafsh 32Mb (me te cilën ndihesha shume komod). Nga ky telefon, kalova nëpërmes një procesi Siemens-Nokia me ngjyra-HTC. Continue reading